V-ați fi așteptat ca pe măsură ce trec anii discursul să fie din ce în ce mai matur, meditativ, filosofic și spiritual ? :))))) Sunteți naivi.

Ei bine, acesta nu este un exercițiu de inteligență (ceea ce îmi este cât se poate de clar, mai ales după ce îmi văd prestațiile nocturne), ci e vorba de libertate, naturalețe, perseverență, dezinvoltură, anduranță și ceva prietenie.

Iar concluziile, deși ușor întrezăribile, se vor desprinde după mai mult timp.

Mai ales că am ajuns la nivelul la care ”legenda este mai presus decât omul”, ca să mă parafrazez 😀 Așa că îmi este permis orice, măcar de ziua mea. 😉 Recunosc, glumele cu circuit închis și aluziile cu tentă sexuală din filmulețele seriei Ziua SSSaiyan-ului ar putea părea ceva mai ciudate, dar ele trebuie privite doar ca niște simple glume sau aluzii.

În realitate, toți cei prezenți la acest eveniment sunt niște oameni cu un caracter exemplar, posedând principii morale de nezdruncinat. 😀

P.S. Dorine, am găsit până la urmă o înregistrare din 2012 (după cum se poate vedea și mai sus), arând masiv pe ogoarele hard disk-urilor mele, dar tu nu erai pe nici o brazdă. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *