Îmi cer scuze anticipat pentru micile inexactități și dezacorduri gramaticale (care chiar nu mă caracterizează), dar la -20 de grade Celsius ți se mai încleștează fălcile din când în când.

Tot din acest an, în gașcă apar The New Kids on The Block, cu nucleul dur format din Alex și Andrei. 😀 Iar când îl văd pe Daniel, îmi aduc aminte de petrecerile din studenție în care dacă veneau mai mult de 2 tipe era ditamai evenimentul. 😀

Uitasem de faza cu ”o extensie a personalității mele” și am avut ceva rețineri în a face public următorul videoclip, dar promisiunea e promisiune și țigănia e țigănie. :)))

Pentru a mai drege busuiocul olecuțică, vă spun că fundalul sonor și o oarecare demnitate și sobrietate, este conferită și asigurată filmulețului de către Dorin Lazăr. 😉

Ca să nu mai vorbim de cunoscuta replică a lui George Costanza, din Seinfeld: It shrinks … like a frightened turtle. =)))

Întrebarea zilei: Credeți că la anul (adică mâine, dacă găsesc filmarea), Ovidiu Dragomir va reuși să deschidă o sticlă de șampanie înainte să moară de sete ? :)))

P.S. Nu mă judecați prea aspru în urma acestor filmulețe, pentru că nici conștiința mea nu o face. =)))

One thought on “Ziua SSSaiyan-ului 2007”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *