Învățând pe de rost chiar și versurile nescrise ale celor de la Backstreet Boys și East 17, am decis să le dau o șansă și altor formații să se afirme … mi-am cumpărat niște CD-uri și m-am apucat să îmi scriu și alte cântece spre ascultare în multele mele momente când hălăduiesc aiurea pe drumurile patriei … cu viteza legală, evident. 😉

Programul folosit: NERO burning ROM versiunea 7 … aparent un substantiv propriu ales întâmplător … urmat de operațiunea efectuată de tehnologia laser – burning – care arde sectoare și piste în vopseaua polimerizată … și de tipul de memorie pe care vor fi stocate informațiile – Read-Only Memory.

Așteptând ca tehnologiile JustSpeed și PowerBurn să-și facă treaba … mă gândeam cum s-o fi terminat o piesă de teatru radiofonic la care am tras cu urechea fugitiv acum 3 zile, în timp ce îmi dregeam glasul cu ceai fierbinte și lapte rece amestecate într-o ceașcă … despre care aveam să aflu mai târziu că era casantă.

Mda, ce pot să zic ? Ceramică de Precucuteni …

În piesă era vorba despre 2 vechi ”colegi”, unul dintre ei fiind, însă, doar plăsmuirea imaginației celuilalt … pentru a scăpa basma curată în fața nevestei. Discuțiile lor simpatice și absurde rememorează întâmplările hazlii din timpul liceului. O amintire este legată de lecția de istorie, în care profesoara îl întrebă pe nefericitul căsătorit de mai târziu prin ce rămâne celebru Nero în istorie ? La auzul întrebării, colegul imaginar, mai bine pregătit,  încercă să îi sugereze printr-o pantomimă inspirată (un chibrit pe care îl agita de zor pe sub bancă) răspunsul la întrebare. Interogatul, după o pauză stăruitoare marcată de lungi grimase, eliberat, spuse plin de încredere: Nero a rămas în istorie pentru despicarea bățului de chibrit în 4.

La început a fost o ușoară tresărire, un licăr … urmat de o tresăltare de-a dreptul revelatoare … care, mai apoi, s-a transformat în ditamai epifania.

Eureka !!! NERO burning ROM vine de la NERO burning ROMe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *