Vinerea trecută am sărit peste deja celebrul articol în care descriu starea și evoluția șantierului de la Colegiul Național ”Dr. Ioan Meșotă” deoarece mi s-a părut mai important să îmi exprim public susținerea pentru Mihai Sturzu la funcția de primar al Brașovului. Între timp campania electorală s-a terminat, alegerile au avut loc, așa că eu pot să îmi reiau odiseea inspirațională.

Vinerea asta șantierul se prezintă exact cum vedeți mai jos, iar optimismul complet nejustificat al oficialităților și al constructorilor mi se pare mârșav și stupid.

Voi spune pentru a enșpea mia oară că șantierul nu va fi gata la finalul lui august și că începutul anului școlar 2016-2017 îi va prinde pe meșotiști tot în clădirea cea veche și neîncăpătoare. Sunt sigur că am dreptate, dar din păcate dreptatea mea nu ajută pe nimeni, nici măcar pe mine.

De fapt, de data asta voi plusa și voi solicita un comunicat public din partea unui reprezentant al primăriei (dacă se poate chiar George Scripcaru) în care să le fie oferite scuzele de rigoare părinților, elevilor și profesorilor pentru întârzierile apărute la șantier și în care să fie explicate cetățenilor cauzele acestor întârzieri.

Oare ce-ar fi dacă domnul primar ar începe mandatul cu puțin mai multă transparență? Ar fi imposibil, știu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *