Zilele astea am fost un cetățean responsabil și m-am implicat în problemele comunității.

Am zis să nu încep abrupt cu candidatura la Primăria Brașovului, așa că pentru început am vorbit cu șeful de șantier de la Colegiul Național ”Dr. Ioan Meșotă”. M-am prezentat, s-a prezentat, i-am spus cam ce aș dori să știu și mi s-a părut foarte transparent, elegant și coerent în exprimare. Având în vedere că lucrarea este făcută din bani publici, transparența este o obligație legală, nu un moft sau o favoare.

I-am spus (și am fost extrem de serios) că dacă are nevoie de 2 brațe semi-vânjoase îl pot ajuta în unele zile și în weekend cu ceva muncă patriotică pe șantier. L-am asigurat că îmi aduc singur echipamentul de protecție omologat, accept să mi se facă instructajul, să mi se prelucreze normele specifice de securitate a muncii și să semnez fișa de protecție.

A zâmbit și mi-a spus că există bani pentru lucrare, fluxul finanțării este cel contractual, termenele sunt clare, dar că s-ar putea să mai survină ceva întârzieri la instalațiile electrice și termice, cât și la finisajele de interior, lucrări ce vor fi efectuate, însă, de alte echipe.

”Din punctul meu de vedere, puteți veni să faceți poze oricând” pentru a vedea stadiul lucrărilor… ceea ce voi și face.

Încep cu cele 3 poze de mai jos, făcute ieri.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *