Observ că toți finii intelectuali, docenți și nedocenți, resimt o satisfacție bolnavă și rânjesc canin la adresa anteniștilor care e foarte probabil să își piardă sediul. Satisfacția bolnavă și rânjeala canină nu sunt ilegale, sunt doar șmecherești și cretine.

Cum mie îmi place să fiu detașat și cinic, nu șmecher și cretin, voi încerca să fiu avocatul diavolului și să prezint articulat argumentele celor de la Antena 3.

– Cică toate clădirile în care își desfășoară activitatea televiziunile, radiourile și ziarele trustului Intact se află deja în proprietatea statului de un an și jumătate. APROAPE ADEVĂRAT.

– În tot acest timp, trustul Intact a făcut nenumărate demersuri oficiale pentru soluționarea conflictului prin cele 2 modalități: mutarea acareturilor într-un interval de timp realist în alte locuri sau plata chiriei, dar nu a primit NICIUN răspuns de la ANAF. FALS.

– Prima și singura reacție a ANAF a fost acum și reprezintă un ultimatum prin care fiscul urmărește întreruperea emisiei posturilor, nu recuperarea banilor. FALS.

– Asemănarea cu speța proprietății deținute până acum 3 luni de președintele României, Klaus Iohannis, în care statul român se mișcă suspect de încet este la fel de inteligentă cu cea a hoțului care acuză polițistul că a fugit mai întâi după el, în timp ce celălalt infractor a scăpat. IOHANNISE, dă casa și banii înapoi dacă instanța a hotărât astfel.

– Terenul din dosarul Telepatia nu a fost scos la licitație nici acum. Nu am destule date, deci nu mă pot pronunța, dar pentru faptul că Antena 3 prezintă doar frânturi de informații într-un mod mârșav și manipulator, tind să NU ÎI CRED.

– Pentru firma SANAGRA din Târgu Mureș (despre care în mod complet hazliu Dan Voiculescu spune că nu i-ar aparține) ANAF a organizat licitații netransparente și incorecte pentru recuperarea prejudiciului, deci fiscul nu vrea bani, vrea doar să le închidă stâna. Nu am destule date, deci nu mă pot pronunța, dar pentru faptul că Antena 3 prezintă doar frânturi de informații într-un mod mârșav și manipulator, tind să NU ÎI CRED.

Ideea de bază este că cei de la Antena3 spun că ANAF e lupul rău care vrea să le fure stâna și oile. Partea tristă este că Mihai Gâdea, Mircea Badea & co. au mințit și manipulat de prea multe ori și într-un mod mult prea scârbos. Eu unul, chiar dacă ar mai fi ceva adevărat din ceea ce spun, tot nu i-aș crede.


Dacă cei de la Antena 3 chiar vor dori să scoată oameni în stradă pentru a împiedica mutarea vor avea ”plăcuta” surpriză să se trezească înconjurați de publicul lor fidel: bătrânei simpatici și plictisiți la 70-80 de ani și oameni ceva mai tineri care posedă doar 3 calități: sunt violenți verbal, sunt asistați social și sunt limitați intelectual.

Așa că eu chiar sper ca ANAF să fie lupul cel rău, iar Badea Mircea să nu mai rămână cu nici o oaie proastă care să behăie a pagubă pe pajiștea interminabilă a prostiei. Ironia cinică a democrației este că stâna celor de la RomâniaTV este chiar peste drum.

Filmul de mai jos este pe înțelesul tuturor: oi și țărani deopotrivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *