1. Excepționalul.

După cum ne învață Ramayana și Mahabharata, femeia excepțională ar fi bine să îți cunoască personalitatea excepțională într-o împrejurare excepțională. Așadar, oricât de bizar, inadaptat, disperat, complexat, nedotat sau retardat ai fi, nu uita să fii excepțional.

 2. Atracția.

Trebuie să fie inexistentă; doar așa vei putea să apreciezi femeia excepțională pentru ce are între urechi, nu doar pentru ce are între coapsele ei excepționale.

 3. Ego(t)ismul.

Probabil că ea îl va confunda cu egoismul, dar nu trebuie să fii foarte scrupulos pentru că nu e departe de adevăr. În fond, o iubești, chiar dacă tu nu știi asta, iar fondul, scrupula, egoismul, adevărul și iubirea sunt 5 concepte excepționale.

 4. Autenticitatea

Chiar și atunci când o minți, spune-i adevărul uitându-te în ochii ei excepționali. O femeie sofisticată, sigură pe ea și cu vederea bună va ști să aprecieze o minciună spusă cu sinceritate, naturalețe și dezinvoltură.

 5. Romantismul.

În cele din urmă, îi vei arăta ce înseamnă cu adevărat romantismul; un curent artistic excepțional ce promovează originalitatea, imaginația, individualitatea, spontaneitatea și într-o mai mică măsură, sensibilitatea.

Pentru a reuși, trebuie să vă asigurați că cele 5 secrete vor rămâne secrete. Succes.

https://www.rogoblen.ro/forum/viewtopic.php?f=70&t=1938
http://horhhe.deviantart.com/art/rc-10-92549556

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *