Voi fi dur, dar drept cu Cristi, un tip destul de simpatic pe care l-am întâlnit prima dată la o Conferință Națională a PNL, prin 2002. Atunci a fost votat Președintele Cluburilor Studențești Liberale și l-am susținut; acum parcă nu mai am chef să fiu așa de susținător.

Când spun simpatic, mă simt dator să fac niște precizări. Mărturisesc că eram cel mai bun prieten cu tocilarul clasei, atât în generală cât și în liceu, iar Bușoi are acest profil de tocilar veșnic puber, exact în stilul lui Boc. Cauza și scopul prieteniei dintre mine și tocilari le voi prezenta cu altă ocazie, dar vă asigur că sunt unele cât se poate de nobile.

E drept că liberalul candidat la Primăria Capitalei se disculpă pentru folosirea imaginilor de la episodul #Colectiv, pretinde că înțelege nemulțumirile și criticile aduse și spune că nici prin cap nu i-a trecut să se folosească de tragedie pentru a-și umfla nițeluș procentele electorale. Cei care îl cred îl vor vota, ceilalți se vor mai gândi.

Cum eu nu sunt un blogăraș relevant și prozaic, am prezentat și replica celui înfierat, nu doar penibila și mârșava gafă. Asta nu mă împiedică să fiu acid și satiric în continuare.

Care va să zică, tu îl prinzi pe politician cu nevastă-ta în pat și el urlă la tine că ai venit prea devreme acasă și nu ți-ai făcut datoria la serviciu. Evident, din această cauză el nu are bani la buget pe care să îi cheltuiască iresponsabil.

Dacă te duci să lucrezi în străinătate iar nu e bine, că nevastă-ta ajunge tot curvă, după cum postula alt produs al politicii românești.

Morala e evidentă: curvele au genul feminin doar gramatical; sexual, politic și din orice alt punct de vedere, ele sunt de toate genurile.

Ca să înțelegeți mai bine titlul, studiați cu atenție declarația de avere a lui Cristian Bușoi de pe vremea când era președinte la Casa Națională de Asigurări de Sănătate. Între timp s-au mai adunat niște bijuterii, tablouri, ceasuri, sute de metri pătrați și sute de mii de euro în conturile nevestei, ceea ce nu e neapărat un lucru rău.

http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/parlamentarii-de-timis-si-au-imprumutat-prietenii-cu-sute-de-mii-de-euro-2714757
http://banateanul.gandul.info/ultima-ora/parlamentarii-de-timis-si-au-imprumutat-prietenii-cu-sute-de-mii-de-euro-2714757

da-2013-07-01-busoi-cristian-silviu-60870622.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *