Sunt tare curios să aflu în ce cuantum se vor aloca fondurile pentru ministere și ce anume își va bugeta fiecare minister în parte în cadrul Bugetului pe 2016; nu de alta, dar am auzit că la Ministerul pentru Societatea Informațională, este trecută suma de 115 milioane de lei ca și cheltuieli de capital.

Pentru ce? Pentru plata licențelor Microsoft. Care licențe? Alea de pe vremea lui Boc.

În cadrul audierilor din acest dosar stufos care încă este în diverse etape de soluționare, Sebastian Ghiță spunea: ”Calculatoarele aveau deja licențe legal cumpărate de importatorii care vânduseră calculatoarele. Microsoft știa asta și atunci a vândut Guvernului suport. Adică o hârtie cu dreptul de a suna la un call center din America. Nu aveam nevoie de acest serviciu”.

Probabil că Sebi ar spune orice ca să nu facă pușcărie, dar asta nu schimbă cu nimic faptul că Microsoft a luat mult prea mulți bani și a oferit mult prea puține servicii.

Vinovatul principal, la fel ca în cazul Bechtel, nu e compania americană, ci statul român prin reprezentanții săi debili.

http://www.preturibune.ro/informatii/licenta-windows-refurbished.html
http://www.preturibune.ro/informatii/licenta-windows-refurbished.html …NOT…

Voi mai aborda subiectul ăsta, deoarece mi se pare de o importanță majoră.

2 thoughts on “Microsoft: Bechtel 2”
  1. Cautand pe internetul romanesc uite ca am nimerit pe saitul
    dvs.. Trebuie sa apreciez ca sunt placut surprins de calitatea articolelor de pe acest sait si
    va doresc cat mai mult succes!

    1. Domnișoara (sau doamna) Catherine, apreciez aprecierea dumneavoastră și sper să nu fac rabat de la calitate nici în vremurile ce vor să vină. 🙂 Vă doresc și eu un simț al umorului la fel de fin ca umorul meu. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *