Astăzi am participat la o mare sindrofie de IT-iști în care s-a discutat despre noutăți și tendințe în securitatea informatică, soluții LAN, Data Center și abordarea strategică a atacurilor cibernetice sofisticate. Am mai auzit de la Microsoft ceva idei de proiecte pentru un oraș inteligent tehnologizat și spre sfârșit, CISCO, partenerul principal al ACADEMIEI TECHADVISER, ne-a explicat care este rolul colaborării în era companiilor agile. Cu aceste 2 nume proprii scrise cu majuscule, cu alăturarea dintre ele și cu link-urile de rigoare sper că mi-am asigurat o primă babană de Crăciun din partea boss-ului cel mare. 🙂

La finalul dezbaterilor, chiar înainte de sesiunea Q&A, s-a făcut un bilanț.

Orice telespectator al lui Moise Guran știe că bilanțul contabil este un procedeu de bază al contabilității care reflectă echilibrul dintre bunurile economice şi sursele de finanţare a acestora. Condiţia principală a bilanţului contabil este egalitatea activului cu pasivul.

Orice nevotant al lui Victor Ponta știe că bilanțul guvernării este un procedeu de bază al politicii care reflectă dezechilibrul dintre ceea ce s-a întâmplat în exercițiul funcțiunii și ceea ce ne spun ei că s-ar fi întâmplat. Condiția de bază a bilanțului politic este tocmai această inegalitate.

Nu mă voi referi la creșterea economică, la deficitul bugetar, la scăderea TVA, la politica păguboasă de sacrificare a investiţiilor publice, la creșterea salariului minim, la taxa pe stâlp sau la supraacciza pe carburant. Ne-au povestit despre ele Liviu Dragnea, Eugen Teodorovici, Bogdan Aurescu și alții.

Unele măsuri au fost bune pentru unii, alte măsuri au fost bune pentru alții. Nici o măsură nu a fost bună pentru toată lumea, nici o măsură nu a fost rea pentru toată lumea.

Ceea ce mi s-a părut cu adevărat tare este că cel care nu a prezentat deloc bilanțul guvernării Victor Ponta a fost chiar Victor Ponta. Măcar la final a fost original.

http://www.bacaoanu.com/de-la-ponta-voda-incoace-cartile-din-carti-se-face/
http://www.bacaoanu.com/de-la-ponta-voda-incoace-cartile-din-carti-se-face/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *