Scriam într-un articol scris prin noiembrie 2012 că este mult mai profitabil să: make war … not love.

Văd că unii chiar au luat-o în serios.

DSCN6821

Astfel, în ‘jde mii de articole din februarie 2015, mulți bloggeri (unii dintre ei foarte relevanți) aruncă în stânga și în dreapta cu zvonuri imbecile (și chiar penale)  ce se vor a fi subtile analize și argumentate opinii în ceea privește posibila recrutare/înrolare forțată a ferocilor românași masculi cu vârsta cuprinsă între 20 și 35 de ani în armata română.

Din ce cauze și în ce condiții ? Împotriva cui ? În virtutea cărei legi ? Nu mai contează, ideea e că am belit-o până la cotor și că trebuie să luăm măsuri excepționale și imediate să nu rămânem cu el în mână (cu cotorul, adicătelea). Dar nu vă faceți griji, formatorii de opinie, jurnaliștii și bloggerii sunt aici, cu ”pepturile” dezgolite, gata să ne protejeze și să ne informeze, nu neapărat în această ordine.

Norocul meu e că nu am timp să dezbat pe larg și să contracarez tot felul de nonsensuri jurnalisto/bloggeristice. Iar din respect pentru această ultimă tagmă din care cică fac și eu parte, nu îi voi jigni chiar pe toți. 🙂

Pot să îl fac, însă, puțin mai celebru pe deja celebrul Lucică fără frică.

http://lucianmindruta.com/2015/02/12/draga-tinere-intre-20-si-35-de-ani/

DSCN6817

După acest articol inspirat (inspirat de Ziua Îndrăgostiților – că altă explicație nu găsesc), voi trece direct la concluzie, una extrem de tristă.

Dacă unii (jurnaliști/bloggeri) nu ar fi chiar atât de proști, poate că le-aș putea explica cât de proști sunt în așa fel încât să și înțeleagă.

Ca și principiu, în cazul unui utopic conflict care ne-ar implica și pe noi, strategia ar trebuie să fie extrem de simplă: Întotdeauna cu Europa și America, niciodată împotriva Rusiei.

DSCN6815

Iubiți-vă războinic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *