CTP

CTP este un evazionist penal, un băsist abject, un antipontist jegos, un comunist sinistru și un ”tautolog pleonastic”. Cel puțin asta spun cei de la Antena 3 … și de ce nu i-am crede, doar suntem un popor de credincioși, nu ?

În fond, acest trust de presă, prin reprezentanții săi, nu a mințit și nu a manipulat niciodată, iar informațiile prezentate au fost mereu documentate, imparțiale, infailibile. Ultima dovadă clară a fost chiar la alegerile prezidențiale,  când conform singurelor exit-poll-uri oficiale efectuate de Sociopol-Antena3, Victor Ponta a ieșit președinte, cu 51%. :)))

Asta chiar e de văzut și de povestit la copii.

Mai jos este răspunsul lui Cristian Tudor Popescu la acuzele aduse, și deși am citit o droaie de articole mult mai bune ale Crucișătorului, nu despre o analiză ”beletristilistică” este vorba aici și acum.

http://www.gandul.info/puterea-gandului/evazionistul-popescu-13714271

Comparativ, vă ofer și răspunsul lui Andrei Pleșu la aproximativ același gen de linșaj mediatic. Îl găsiți în singurul link din articolul de mai jos. 😉

http://sergiumotreanu.ro/2014/03/17/domnule-plesu-cand-te-bagi-in-troaca-te-mananca-porcii/

Voi mai scrie despre conflictul dintre CTP și Antene, dar acum mi-am făcut doar încălzirea.

Dacă va ajunge și CTP-ul să se încălzească, pe lângă varani și guzgani, vom afla de la mititica cât de mici pot fi un bade (Mircea) și un gâde (Mihai), amândoi cam Victori. Ponți ? Nu, ciutaci. 😉

(ciutác adj. m. și s.m. (reg.) 1. (adj.) prost, stângaci, nerod, nătăfleață. Sursa: DAR (2002)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *