Știu, titlul e ușor ipocrit, puțin defazat și te cam induce în eroare; în sensul generării unui orizont de așteptare mult prea mare. Nu-i bai, este fix aceeași situație ca în 90% din titlurile oricăror alte articole pe care le citiți zi de zi, multe dintre ele chiar pe blogurile ”concurente”.

Și totuși, eu nu am spus deloc un neadevăr. 😉

Ședința de consiliu chiar s-a terminat vineri, iar în urma ei conservatorul Mihai Pascu a fost ales noul președinte interimar al Consiliului Județean Brașov. Asta nu înainte ca Romer Ambrus Sandor Mihaly, prefectul Brașovului, să îl suspende și să îl revoce din funcție pe pușcăriașul-filosof Aristotel Căncescu. Iar asta nu înainte ca Instanța Supremă să respingă contestația formulată de Aristotel.

Partea bună este că din rândul politicienilor români se va mai naște un scriitor de renume mondial.

Iar ca să revin și la titlu, gândiți-vă puțin (sau mai mult) ce președinți am putut avea la conducerea țării în ultimii 25 de ani, dacă Traian Băsescu e văzut ca fiind cel mai bun dintre ei (3). :(((

IliBasConsta-escu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P.S. Într-unul din rarele momente de umanism, îmi doresc ca Moș Nicolae să vină și la fostul președinte (de județ și de țară) – înăuntru sau afară.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *