Dovada clară că nu am înțeles nimic din confruntarea de aseară este că toți s-au chinuit să ne explice ce s-a întâmplat (cu adevărat).

Noi suntem imbecili, nu suntem în stare să analizăm niște evidențe, să distingem niște culori, să interpretăm niște replici, să înțelegem niște noțiuni sau să facem niște asocieri, așa că toți specialiștii și jurnaliștii lui papuc, fiecare din tranșeea lui media ne vor spune și ne vor arăta ceea ce doresc ei să auzim și să vedem.

Că unul a fost guraliv, mincinos și mitocan, dar avea Biblia în stânga și Constituția în dreapta.

Că altul a fost nepregătit, nespontan, nesimpatic și nu și-a atacat contracandidatul, iar când a făcut-o, nu a fost destul de sub centură.

Într-o tranșee, un karatist explica votul de tip anti-VP, pentru că nu ai cum să îl votezi pe KJ … ai fi de-a dreptul tâmpit. Evident, a omis (decât) să spună cum a fost și cu votul pentru USL în 2012, anti-TB.

O altă tranșee a făcut și un sondaj, iar unul dintre candidați ar fi câștigat confruntarea. S-au dat și procentele, 70%-30%.

Perfect, eu propun să nici nu mai votăm, dacă tot a hotărât un soci-olog cine a fost câștigătorul. Glumesc, evident.

P.S.1. Blatul jurnaliștilor cu politicienii a ajuns să fie atât de evident încât meciul dintre aceștia nu ar fi cotat la nici o casă de pariuri.

P.S.2. Sper ca domnul Ponta să nu uite că va fi și președintele lui Iohannis, deși aș prefera varianta în care domnul Iohannis să nu uite că va fi și președintele lui Ponta. 😉

P.S.3. Când i-am auzit pe toți șmecherii originali cum ar fi ticluit ei mult mai bine replicile celor 2 combatanți, mi-am dat seama că diferența conceptuală dintre siderat și sideral nu este prea mare.

Ați înțeles ceva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *