”Acum câțiva ani un fost prim-ministru a venit în fața Parlamentului și v-a zis tot dumneavoastră să-i numărați ouăle. N-o să trăim acest lucru cu domnul Tăriceanu. N-o să vină pentru că n-avem nimic ce să-i numărăm, din păcate.”, spunea puberul Ponta în 2006, în timpul susținerii unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Tăriceanu.

Să fie oare aceasta cauza pentru care nu mai puțin de 4 femei au divorțat de Tăriceanu ? Numele Tăriceanu nu a fost dublat și de renume ? 😀 Recunosc, o glumă penibilă și o lovitură sub centură, cam la fel ca întregul discurs pontist.

Știți de ce se depune o noțiune de cenzură ? Pentru a-ți arăta aprecierea pentru cabinetul în funcție, evident. :)))

În cazul filmulețului de mai jos, domnul Ponta nutrea o admirație sinceră față de domnul Tăriceanu și spera să îi calce pe urne, scuze, pe urme … ceea ce s-a și întâmplat. 🙁

Cu eleganța, carisma, prestanța și răbdarea ce îl caracterizează, Tăriceanu contraatacă, ce-i drept, 4 ani mai târziu: “Soluţia Klaus Iohannis mi se pare potrivită, văzându-l pe acesta un foarte bun candidat pentru Preşedinţia României. Deodată am da funcţiei prezidenţiale dimensiunea corectă şi conturul corect”.

P.S. Există un politician român al cărui nume a fost și este în perfectă rezonanță cu renumele. Aștept cu nerăbdare să i se termine cel de-al 2-lea mandat prezidențial. 😛

 

One thought on “Politicienii au umor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *