Acum 2 seri am prins în treacăt o emisiune pe Realitatea TV, la care era invitată domnișoara Ministru a Finanțelor Publice, Ioana Petrescu.

A fost un spectacol jalnic al unei absolvente de Harvard, care nu a reușit toată emisiunea să nimerească noțiunile de venituri și cheltuieli în aceeași construcție gramaticală. Nu tu explicații despre investițiile străine directe, despre creșterea economică preconizată, despre impactul CAS-ului scăzut … nimic, în afară de mule bâlbe și o fâstâceală continuă. Am remarcat, totuși, că de data asta a venit pregătită: avea niște hârtii în față pe care le tot răsfoia, în încercarea disperată de a găsi răspunsurile la întrebările adresate de o moderatoare mult prea răbdătoare.

La întrebarea despre cifrele investițiilor publice pe anul 2014, după 1 minut de căutat prin hârtii, Ioana bâiguie: ”Dacă le găsesc și eu pe-aici … stați puțin … vă spun imediat.”

Cea mai penală fază (la propriu) a venit, însă, în momentul discuției despre buget, pe care Guvernul trebuie să îl prezinte în Parlament până pe 15 noiembrie.

Așa spune LEGEA … într-o țară în care LEGEA nu există.

Apolitica ministră ne-a spus că ea îl iubește pe Ponta, crede în el, dar că acesta nu poate să vină cu bugetul în Parlament și după aia să își mute biroul de la Victoria la Cotroceni, pentru că nu ar fi corect față de viitorul prim-ministru. =))))) ???

Moderatoarei i s-a tăiat filmul. A reformulat întrebarea de 5 ori, doar, doar, penibila de la minister se repliază și vine cu un răspuns logic.

Păi știți, că premierul nu avea și nu are de unde să știe că va ajunge președinte, păi e împotriva legii, păi vom funcționa pe predicțiile bugetului pe 2014, ori între timp au fost introduse sau modificate taxe și impozite iar noi intrăm imediat în 2015 … păi, păi, păi.

Păi nimic nu i-a înduplecat prostia ministresei.

BUGET IOC, LOGICĂ IOC..

Toată lumea știe deja episodul cu MTO-ul lui Băse, când Ponta se uita prin crăci, iar donșoara harvardistă și habarnistă își căuta mucii prin batistă.

Aici aveți continuarea, prin care cei de la Antena 3 au încercat cumva să îi reabiliteze onoarea flușturaticei.

Zâmbește ca o retardată la glumele lui Badea, nu are nici o logică în ceea ce spune … 

.. dar cel mai amuzant și amar este nu doar că o face pe banii noștri … ea chiar are grijă de banii noștri. :(( :))

I know, Harvard is hard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *