All free men, wherever they may live, are citizens of Berlin. And therefore, as a free man, I take pride in the words: Ich bin ein Berliner.”

Nu știu dacă aceste cuvinte au rămas celebre prin forța mesajului sau prin carisma liderului, dar cert este că 5 luni mai târziu, J.F.K. devenea al 4-lea președinte american ucis la scenă deschisă. Trebuie să recunoașteți că americanii au o apetență deosebită pentru spectacol …

Dacă e să fac o glumă și pentru fanii serialului Game of Thrones aș spune că Jo(h)n a stat prea mult de partea greșită a zidului. 😉

Frați moldoveni, vă vorbește unul de-al vostru … (liniște).

Știu că sunteți cei mai sărmani din Uniunea Europeană și ceilalți cetățeni europeni se uită la voi cu indiferență, cu dispreț, cu scârbă și cu milă.

Știu că de când sunteți împreună în acest proiect măreț numit România nici un milimetru de autostradă nu v-a călcat pragul, deși sunt sigur că i-ați fi primit cu ospitalitate, chiar și kilometri de-ar fi fost.

Știu că toți vor să vă îmbete și să v-o tragă. Iar vouă vă cam place asta.

Și mai știu că Moldova nu a fost și nu va fi niciodată a voastră sau a urmașilor voștri.

Ei bine, din când în când țara are nevoie de voi, după care vă va uita sau vă va umili în continuare. Acum este unul dintre acele momente, iar sociologii vă identifică pe voi ca fiind principalii decidenți în bătălia electorală din 2014.

Vă voi explica cum stă treaba, foarte pe scurt, după care bărbații se pot întoarce la băut și femeile la produs … băutura.

Dacă toți ați vota cu Victor Ponta, acesta ar ieși președintele României. Dacă toți ați vota cu Klaus Iohannis, acesta ar ieși președintele României. Nu știu cât zahăr, ulei și alte produse cancerigene v-a dat fiecare, dar eu vă propun altceva.

 

PariuriPresedinte

 

Și acum să vă explic propunerea mea, în colaborare cu winner.ro, dar fără ca ei să știe. 🙂

Bărbații … renunțați la băut și strângeți 2000 de RON până luna viitoare. Femeile … nu le dați bărbaților voștri banii pe care vi-i dau alți bărbați vouă și strângeți și voi 2000 de RON. Cu banii aceștia, și unii și alții, faceți următoarea investiție: 100% sigură. De ce spun că este 100% sigură ? Pentru că depinde doar de voi, de ieșirea voastră la vot și de votul vostru. Pariați pe neamț la alegerile prezidențiale și în 16 noiembrie veți putea câștiga 7619 lei și 4 bani. Banii să nu îi puneți în cutia milei, pentru că nu trebuie să vă fie milă decât de voi înșivă. Nu uitați să votați și la primul și la al 2-lea tur, pentru că doar așa veți putea câștiga banii aceștia. După care renunțați la băut și la sex. Iar dacă se mai întâmplă să cedați tentației, aveți grijă să fie doar în scop medicinal sau procreațional.

Huiduieli spumoase și îmbrânceli încrâncenate … Intuind cam care va fi desfășurarea evenimentelor, vorbitorul nostru este obligat să scoată din buzunar și să arunce niște moaște pe jos. V-ați fi așteptat ca toată lumea să se arunce în 4 labe, să se târâie și să se închine; dar nu, ceva în fibra moldovanului fusese cutremurat de această viziune prezentată. Gurile bune spun că agenții bucovineni sub acoperire au fost cauza.

A început campania, iar eu îl susțin pe viitorul președinte. Actualul a fost suspendat de mult.

One thought on “K.J. ist kein ein Berliner”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *