Vă avertizez că în încercarea mea de a scrie câte un articol în fiecare zi, bizarul, stupidul, ilogicul, prolixul, superficialul, misticul și autoplagierea vor atinge cote înfricoșătoare.

Deși mintea mea este una extrem de rațională și manieristă, las de multe ori exuberanța și visarea să își facă loc în viziunea mea rece și calculată. Astfel, nu fac decât să îmi confirm mie însumi că oamenii sunt de cele mai multe ori niște marionete … subumane.

Unii preferă să stea în lumină, alții în întuneric. Nu îmi dau seama unde să îi încadrez pe cei care stau în umbră.

Drumuri rapide sau lente, inexistente și expres pe marginea cărora (ha ha) se lucrează cu drag și spor pentru a se stabili viteza legală. Grotesc de hazliu. Mai ales că responsabilul pentru infrastructura din spațiul carpato-danubiano-pontic, ministrul Rus, este un filosof român de mare anvergură.

În încercarea de a minimaliza plagiatul lui Victor Ponta, el afirmă că, începând cu Platon și Aristotel, toți plagiază. Pentru cei care nu s-au prins la ce s-a referit doxatul transportator între 2 Master Planuri Generale, vă luminez eu: s-a referit la dialogurile lui Platon, unde bătrânul are o conversație imaginară cu spiritul lui Socrate. Iar dacă eu îmi imaginez o discuție (imaginară, logic) cu Deceneu, e clar că l-am plagiat pe marele preot, pentru că de fapt el este autorul spuselor mele. Prea subtil ? Nu-i bai, nici eu nu am înțeles ce am vrut să zic. 😀

Redevențe și accize, primele prea mici, plătite de oameni prea mari, celelalte prea mari, plătite de oameni prea mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *