Nu am înțeles nimic din alegerile astea. NIMIC.

”Am muncit și nopți, am muncit și zile”, iar săracii ăștia l-au ales pe ăl mai bandit dintre noi, vor spune unii candidați pierzători. Susținătorii pierzătorilor, cu un aer scârbit și elitist, vor susține (doar de aia sunt susținători) că din cauza asistaților și needucaților care sunt șantajați să iasă la vot, noua ordine mondială nu se poate instaura în liniște și pace peste localitatea lor vag prosperă.

”Locuitorii din capitală au dat un semnal puternic dreptei românești.” Trebuie să îți fileze grav niște lămpi de la televizorul aflat într-o casă fără nici un bou cu un acoperiș fără nici o țiglă ca să crezi că în România mai există diferențe între stânga și dreapta. De fapt, trebuie să fii de-a dreptul cretin să crezi că mai există stânga și dreapta. There is no left, there is no right, the circle only has one side. We all try hard to live our lives… in harmony.

Acum 8 ani probabil că m-aș fi bucurat dacă în Suceava primarul și președintele Consiliului Județean făceau parte din PNL. Acum nu mă mai bucur, deși fac parte amândoi, cu Flurur(aș) în frunte. Cine-mparte, parte-și face. Vă reamintesc că Fluturaș e fostul ministru al agriculturii din guvernul lui Tăriceanu, care în urma gripei aviare stropea roțile mașinilor cu o soluție mult mai diluată decât cea a dezinfectanților din spitale.

Brașovul este orașul care l-a votat pe gospodaru’ Scripcaru pentru al 4-lea mandat consecutiv. La mai mare… viziune politică, dragii mei concetățeni. Intervievat și întrebat de cei de la Digi24 ce va face cu cele 2 dosare penale, Scripi a spus că și-a asumat aceste lucruri și va lua o decizie responsabilă. Întrebat ce înseamnă decizie responsabilă, Scripi a spus că vom vedea la momentul respectiv. Nu a spus că el nu a furat niciodată, nu a spus că sunt dosare politice, nu a spus că are încredere în justiție, a spus că va lua o decizie responsabilă la momentul respectiv. Măcar nu l-am votat niciodată ca edil-șef, deci voi putea dormi liniștit noaptea, acasă la o gagică, fără să o visez pe alta.

Sistemul de furt în administrația din România, așa cum îl văd eu, este următorul: Furi cot la cot cu niște complici, te prind procurorii, îi dai în gât pe complici, dai o parte din bani înapoi și ai luat cu suspendare. Ai rămas și cu niște bani și cu respectul votanților care apreciază curajoșii care fură. Pe asta se bazează și Scripcaru, pe asta s-au bazat toți. Cine fură azi un ou și se lasă prins, e bou.

Dacă există vreun procuror care îmi citește blogul, ar fi bine să studieze facturile de gaz ale școlilor și liceelor din Brașov înainte și după racordarea la Tetkron. Se vor observa facturi și de 3-4 ori mari după ce instituțiile de învățământ au fost obligate de primărie să se conecteze la sistemul centralizat. Din AGA Tetkron au făcut parte aproape toți consilierii locali. Do the math și veți vedea câți bani din banii voștri s-au pierdut prin țevile cu un diametru ce ar face invidios orice negru. Rinocer negru, evident.

Dacă nu ați înțeles nimic din articolul ăsta înseamnă că ați înțeles perfect cum mă simt eu după alegeri.

Tot maestrul Dinică spunea că ”decât să ne certăm, hai mai bine un cântec vesel să cântăm.”

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.