Duma de duminică: 12 – O zi cu Oscar și cu soare

Cică diseară va fi a 88-a gală de decernare a premiilor Oscar. Să trecem repejor peste trolajul cu Leo și cu visul său interzis și să ajungem la un actor mult mai bun, dar nedreptățit constant de negrii care conduc Academia Americană. Huo.

Printre nominalizați, și chiar nu glumesc acum, se află celebrul Sylvester Stallone, actor pe care Mihai Gâdea îl știe sub numele de Rambo iar Mircea Badea sub numele de Rocky. Sau invers.

Așadar, deținătorul a 18 nominalizări și 8 adjudecări categorice și detașate ale Zmeuricii de Aur are șanse (i)reale de a câștiga Oscarul pentru cel mai bun actor în rolul secundar în filmul ”Creed”.

Lista premiilor obținute de Sylvester este impresionantă și o puteți vedea aici: http://www.imdb.com/name/nm0000230/awards.

Deși a mai câștigat o Zmeură chiar la decernarea de anul acesta, cel mai tare premiu al ilustrei sale cariere mi se pare a fi: Worst Actor of the Century for 99.5% of everything he has EVER done obținut în anul 2000, chiar la finalul secolului trecut. Clasă.

Poza asta nu are nici o legătură cu Oscarul; sunt doar eu zâmbitor într-o zi cu soare la final de februarie 2016. Yupiii. 🙂

Facebook

3 thoughts on “Duma de duminică: 12 – O zi cu Oscar și cu soare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.