Colegiul Național ”Dr. Ioan Meșotă” și munca la români

La începutul anului trecut, când au început propriu-zis lucrările, constructorul a dat asigurări că elevii și profesorii de la Colegiul Național ”Dr. Ioan Meșotă” Brașov se vor putea bucura de noul sediu începând cu anul școlar 2015-2016. Hazliu.

Chiar și așa, acum 10 luni șantierul se prezenta ca în poza de mai jos și ai fi spus că oamenii știu despre ce vorbesc, iar în 15 septembrie se vor înghesui la tăierea panglicii vreo 10 viitori candidați la primărie.

MesotaInitial

Cum am ore în fiecare săptămână în sediul renumitei instituții de învățământ (unde mi-am și tocit coatele sacoului timp de 4 ani), am făcut câteva poze în fiecare zi de joi pentru a studia și observa evoluția șantierului. Din respect pentru puținii mei cititori am considerat inutil demersul de a uploda pe blog 40 de fotografii care arată aproape la fel.

Și totuși, șontâc-șontâc, oamenii și-au făcut treaba cum au știut ei mai bine, iar stadiul actual al lucrărilor îl puteți vedea în poza de mai jos, făcută acum 2 zile. Eu zic că nu e mare lucru, dar atitudinea muncitorilor mă face să fiu încrezător că la 15 septembrie 2016, viitorul primar al Brașovului va mai tăia cel puțin o panglică.

Așadar, există șanse mari ca acest măreț proiect cincinal să se termine cu mult înaintea ocolitoarei și a aeroportului.

Ne revedem în 2017 cu încă un articol pe tema asta.

Facebook

4 thoughts on “Colegiul Național ”Dr. Ioan Meșotă” și munca la români

  1. La intersecția Vasile Alecsandri cu Carpați, în locul unei foste grădinițe s-a turnat fundația unui bloc astă-toamnă, prin octombrie. Acum sunt la etajul III al construcției. E drept, ăia lucrează și duminica.

    Și eu mă bucuram pentru fostul meu liceu

  2. Se bucură și ei de un loc de muncă decent. La Piața din cartierul Tractorul lucrau 10 inși la o gaură din trotuar(îl peticeau) și mă gândeam că în mai puțin de câteva săptămâni, se vor relua lucrările. Oare aeroportul nostru în câți ani o să fie construit?

    1. Aeroportul o să fie gata la o zi după ce se termină autostrada Comarnic-Brașov. 🙂 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.