Inevitabilul s-a produs, Simona Halep și Rafael Nadal calificându-se în turul 2

A fost un meci fără istoric în care sportiva noastră a dominat-o pe anonima Shuai Zhang da capo al fine. Și-a permis chiar să experimenteze câteva lovituri noi, printre care reverul cu o singură mână și smash-ul cu 2 mâini. Veniri la fileu, loburi, scurte, efecte, rotații, tot arsenalul de lovitori măiestre le-am putut vedea la Simona; chiar și un Sneak Attack By Roger. În forma actuală, probabil că duminica viitoare va ridica trofeul deasupra capului, câștigând primul său Grand Slam… fără să piardă nici măcar un set.

După sfârșitul partidei, chinezoaica și tot stuff-ul ei erau în lacrimi, așa de rău a zăpăcit-o constănțeanca.

Nu la fel de categoric a câștigat Nadal, care a trebuit să se întrebuințeze serios împotriva compatriotului său, Verdasco. Stângaciului superstițios i-au intrat chiloții în fund de mult prea multe ori, dar după ce și-a ordonat cum se cuvine sticluțele clocite pe marginea terenului spațiul a început să se deformeze, liniile drepte devenind curbe. Astfel, toreadorul maiorcan a reușit să întoarcă meciul de la 2-1 la seturi pentru adversar, obținând victoria în 5. La bătut covoare încă nu îl bate nimeni.

După sfârșitul partidei, Fernando a schițat un zâmbet parșiv deasupra fileului, bucuros că Rafa nu va ajunge niciodată să nimerească gaura atunci când joacă golf cu Ana Ivanovic; așa cum numai el știa să o facă.

http://www.zimbio.com/photos/Ana+Ivanovic/Sony+Ericsson+Open+Preview+Qualifying/jHfnWp-bKRf
http://www.zimbio.com/photos/Ana+Ivanovic/Sony+Ericsson+Open+Preview+Qualifying/jHfnWp-bKRf
Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.