Mereu mai sus, mereu mai învingători. =)))

Meseria de colindător te poate duce în locuri unde un om cu o percepție nealterată a realității nu și-ar dori să ajungă. Te poate pune în ipostaze nedorite, delicate sau încordate, pe care aproape orice om ce nu posedă tulburări psihice majore încearcă să le evite.

Azi, de exemplu, am învățat care e diferența dintre neurologie și psihiatrie într-un mod care sper să nu-mi fi afectat prea tare sistemul nervos central sau periferic.

După experiența spiritualo-traumatizantă avută, coborând înfrigurat și însetat (de adevăr, dreptate și absolut :D) Dealul Cetățuii, mă gândeam că e destul de nefericită asocierea numelui străzii (Mihai Eminescu) cu Spitalul de Psihiatrie și Neurologie Brașov. Mai ales că în folclorul brașovean și național există asocierea evidentă între poet, cei internați acolo și cauzele comune care îi determină să are cu mințile lor pe câmpii aleutiene. Evident sau nu, Aleutienele nu sunt decât niște insule din sud-vestul Alaskăi, câmpiile rămânând nearate.

După alte câteva conexiuni la nivelul nervilor spinali și cranieni, ajutat de canalul spinal și mușchii scheletici, începusem să mă gândesc că în multe spitale din România bătălia se pierde mai întâi la nivel psihic și după aceea la cel neuronal-fizic. Dar chiar atunci, niște domnișoare (cine altcineva ?) mi-au oferit niște răspunsuri de o profunzime rară, care te scapă de orice revoltă existențială.

Nu voi desconspira ”renumita” instituție de învățământ unde domnișoarele își desfășoară activitatea ”intelectuală”, dar vă voi arăta cum doresc acestea ”să demonstreze lumii valoarea lor”.

Pozele neprihănitelor domnișoare sunt afișate într-un loc cât se poate de public, pe un avizier din apropierea centrului Brașovului. Alături de programele și platformele aferente, la care am râs ca boul la salata de boeuf după ce le-am citit.

Pozele viitorilor noștri politicieni sunt afișate în același loc.

IMG_20131223_124454[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20131223_124538[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_20131223_124554[1]

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ce mai așteptați ? Votați-le.

Doctorii de la Spitalul de Psihiatrie și Neurologie Brașov de-abia așteaptă să vă diagnosticheze și să vă trateze, nu neapărat în ordinea asta. :))

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.