10 diferențe esențiale între curvari și aventurieri

Tocmai îl felicitam pe Moise Guran că și-a însușit o mică sugestie de-a mea, pe care am reiterat-o îndelung în comentariile mele la adresa articolelor lui.

Și pentru că apreciez suflul nou, atitudinea, profesionalismul și dezinvoltura naturală pe care o aduce pe plasmele românilor de ceva vreme, am intrat în direct chiar la EuropaFM, iar la finalul intervenției de vreo 58 de secunde i-am spus un ultim cuvânt: diacritice. Poate de aceea, astăzi, când am văzut articolul lui de pe biziday.ro, mi-am testat grandomania și mi-am arogat această realizare a dânsului.

După cum spunea și diavolul, interpretat magistral de Al Pacino în The Devil’s Advocate: Vanity, definitely my favourite sin !

Pe Mihai Bendeac nu am reușit să îl conving de acest lucru, pentru simplul fapt că nu am încercat. Mi s-au părut puerile și lipsite de substanță luările sale de atitudine. Până acum o lună, când, din motive greu de înțeles, am început să îi studiez ”opera”. Și răbdarea mea a dat roade. Așa că vă invit să priviți ce a scris Mihăiță pe fakelook:

”10 DIFERENTE ESENTIALE INTRE CURVARI SI AVENTURIERI

1. Curvarul te agata. Aventurierul se lasa purtat de val…

2. Dupa 24 de ore, aventurierul intra direct in TOP 3 barbati care si-au pus amprenta pe existenta ta. Dupa 24 de ore, curvarul intra in prima carciuma, ca sa povesteasca amicilor exact ”cum ti-a pus-o”.

3. Curvarul te judeca drept ”buna” sau ”varza” la pat. Aventurierul stie ca nu exista asa ceva. Cu un barbat adevarat, orice femeie devine exceptionala din acest punct de vedere.

4. Aventurierul se hraneste din placerea ta. Curvarul se hraneste cu saorma.

5. Pe aventurier iti vine sa-l mai cauti. Pe curvar trebuie sa-l cauti doar ca sa recuperezi daca, eventual, ti-a disparut ceva din casa.

6. Curvarul isi petrece noaptea cu tine. In cazul aventurierului, VA petreceti noaptea IMPREUNA…

7. Dupa un curvar, ai senzatia ca trebuie sa faci un dus lung. Dupa un aventurier, ai senzatia ca vrei sa-i mai porti mirosul macar 10 minute.

8. Aventurierul nu te judeca fiindca te-ai culcat cu el din prima noapte. Nu de alta, dar asta se numeste ipocrizie. Pai el nu s-a culcat cu tine din prima noapte?! M-as referi si la curvari in acest punct 8, dar ei nu inteleg conceptul.

9. Aventurierul nu-si doreste o relatie. Curvarul nu-si doreste o femeie.

10. Curvarul te considera bunoaca. Aventurierul nu te considera in niciun fel.”

A se reține că eu nu fac parte din nici una din cele 2 categorii de mai sus.

I am Bond. Vagabond. 😀

Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.